Tel/Fax: 0258 732 743 sauREZERVA O CAMERA

Termeni si Conditii

Rezervări

Rezervările pentru care nu se furnizează datele unui card de credit/debit valid, care nu au fost plătite în avans sau pentru care nu s-a făcut un depozit în prealabil sunt considerate de către motel rezervări negarantate.

Rezervările negarantate sunt reținute de hotel până la ora 17.00, în ziua sosirii, după care motelul își rezervă dreptul de a elibera camera fără o notificare prealabilă.

Anulări

Pentru rezervările garantate sau plătite în avans:

Dacă în confirmarea scrisă primită de la motel nu sunt alte condiții specificate, atunci:

• Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu șapte zile înainte de sosire.

• Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de șapte zile dar până în 48 de ore înainte de sosire,  se percepe contravaloarea primei nopți de cazare.

• Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire,  sau în caz de neprezentare, se percepe întreaga contravaloare a rezervării.

• În cazul ofertelor speciale, plata se va efectua integral cu minim 10 zile înainte de sosirea cazațiilor. Doar respectând această condiție se poate garanta cazarea pentru întreg sejurul dorit, altfel numărul de camere/nopți rămânând doar acela cuprins în valoarea avansului achitat și raportat la prețul din momentul achitării lui.

• În caz de neprezentare hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

Cazarea oaspeților

Check-in: după ora 14:00 pana la 24:00;

Check-out: până la ora 12.00 .

Cazarea (check-in)  înainte de ora 14:00 și plecarea (check-out)  după ora 12:00 vor fi onorate de hotel în funcție de disponibilitatea acestuia la momentul respectiv.

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.

Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea motelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta o anumită cameră, un anumit etaj, camere alăturate etc. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea. De asemenea, aceleași reguli se aplică și în cazul restaurantului.

Tarife

Tarifele prezentate pe site (denumite pe scurt Tarifele) sunt cu titlu consultativ. Pentru confirmarea tarifului vă rugăm să transmiteți e-mail la adresa office@daciahotel.ro

Tarifele includ TVA. Micul dejun se  servește zilnic între orele 07:00 -10:00.

Tarifele diferă în funcţie de perioadă și de tipul de cameră pentru care optaţi. Tarifele nu sunt valabile în perioada sărbătorilor legale precum și a ofertelor speciale (pentru anul 2018, ofertele speciale sunt în perioada: 30.11-02.12.2018).

Conducerea motelului poate modifica perioadele ofertelor speciale fără a se face notificări în prealabil.

Modalități de plată

Motelul acceptă plata numerar (Lei), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar (plata se face înaintea cazării).

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Este posibilă parcarea gratuit la proprietate, în limita locurilor disponibile. Pentru parcare nu se face rezervare. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre.

Siguranta obiectelor personale

Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății, motelului, restaurantului, barului, locului de joacă.

Oaspeți cazați suplimentari; Politica copiilor

În cazul în care nu ne informati în prealabil, toate Tarifele noastre sunt calculate pentru două persoane cu exceptia ofertelor speciale.

Pentru cazarea oaspeților suplimentari (adulți) și a copiilor în aceeași cameră va trebuie anunțată recepția hotelului.

Animalele de companie

În cazuri excepționale și numai cu acordul hotelului, cazarea animalelor de talie mică este acceptată. Nu sunt percepute taxe.
Clientul este în totalitate răspunzător pentru daunele cauzate de animalul de companie. Vă rugăm să solicitați informații în e-mailul de rezervare referitoare la cazare animalelor de companie.

Comportament

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii motelului sau deranjează alți clienți.

În restaurantul motelului nu este permis consumul de băuturi și alimente din exterior. De asemenea este interzis excesul de băuturi, sonorizările de volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore care deranjeaza pe ceilalti turisti cazati.

Este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere. De asemenea, este interzis aprinsul focurilor de orice natură.

Fumatul

Este permis fumatul în unele camere care nu conțin mesajul cu ,,Fumatul Interzis”. În spaţii publice fumatul este strict interzis indiferent de natura mijloacelor folosite( țigari, trabuc, țigară electronică, etc)

Unele camere de hotel sunt prevăzute cu detector de fum, acesta poate declanșa alarma de incendiu.

Restaurant

Restaurantul este deschis zilnic între orele 07:00 și 00:00.

Micul dejun se poate servi zilnic între orele 07:00 -10:00. Conducerea hotelului va decide modul de servire sub forma de bufet sau a la carte.

În cazul grupurilor mari precum și a perioadelor din timpul ofertelor speciale micul dejun se consideră serviciu necesar cazării si adaugă automat la numărul de persoane cazate. Acesta se achită la valoarea comunicată, plata lui făcandu-se în termenii de plată aferenți cazării.

Pentru a da curs cererilor suplimentare (de tip exemplu restrictii de consum alimentar, vegetarieni) vă rugăm să le menționați încă din momentul rezervării.

Foișor

Se poate folosi pentru consumul alimentelor din afara restaurantului.

Modificari ale politicii motelului

Politica hotelului poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.

Pentru ofertele speciale, Termenii și Condițiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentați în oferte anulează după caz termenii și condițiile mai sus menționați.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, motelul își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acestuia.